Overslaan en naar de inhoud gaan

Visit Bruges Convention Bureau

Your meeting in Bruges

Visit Bruges Convention Bureau, het officiële congresbureau in Brugge

Het Convention Bureau biedt u vrijblijvende ondersteuning en gericht advies voor de organisatie van congressen, seminaries, vergaderingen, incentives, productvoorstellingen en opleidingen in de stad Brugge. Van het zoeken naar een geschikte locatie, de ideale partners of de invulling van een gevarieerd programma. De stad heeft dan ook veel troeven om uw totaalbeleving vorm te geven.

Als congresstad richt Brugge onder andere haar pijlen op associatiecongressen in specifieke groeisectoren: haven en logistiek met de link naar de Port of Antwerp-Bruges, toerisme en cultuur, gezondheidszorg vanuit de aanwezigheid van de ziekenhuizen AZ Sint-Jan en AZ Sint-Lucas, de ICT-sector en de wereld van machinebouw en mechatronica.

Samen met het team van Visit Bruges Convention Bureau wordt onderzocht of u in aanmerking komt voor het  subvention programma. Zo biedt Stad Brugge onder meer bij internationale congressen met minimum 2 overnachtingen een ontvangst in het stadhuis aan. 

Bovendien organiseren we in Brugge ook graag incentives en corporate events van over de hele wereld.

Wilt u een congres, corporate event of incentive organiseren? We helpen u graag verder.

JanDHondt_485

Benieuwd naar meer?

Ontdek de troeven van Brugge congresstad in deze digitale gids. De nieuwste locaties, facts & figures, wist-je-datjes en testimonials. 

Contact us

Visit Bruges Convention Bureau

Zoekt u nog een geschikte locatie, hotel of activiteit in Brugge?

BeeMCC honing

Regeneratief Mice toerisme, de toekomst?

Regeneratief toerisme is één van de huidige markttrends. Maar wat houdt regeneratief toerisme in de Mice sector in? Men gaat congressen en corporate events organiseren die niet enkel duurzaam zijn, maar ook een positieve sociale, economische en ecologische impact op de bestemming en de inwoners hebben.
Lees meer
Fietsers

Het UCI Mobility and Bike City Forum 2023 droeg bij aan het in stand houden van het Brugse fietserfgoed

Blog
How the UCI Mobility and Bike City Forum 2023 helps to maintain Bruges’ cycling legacy and to inspire our citizens and visitors to walk and cycle even more
Lees meer
Fietsen in Brugge

Hoe het congresbureau van Stad Brugge bijdraagt aan een duurzame stad

Blog
Duurzaamheid is geen modewoord. Het is een werkwoord. Om onze planeet leefbaar te houden voor de komende generaties dienen we nu actie te ondernemen.
Lees meer
Triënnale Brugge
Fotografie Jan Darthet

Triënnale Brugge 2024: Spaces of Possibility

Tot 1 september neemt Triënnale Brugge 2024, Spaces of Possibility, de straten van de historische binnenstad en Zeebrugge met hedendaagse kunst- en architectuurinstallaties in. Samen met twaalf kunstenaars en architecten van over de hele wereld houdt Triënnale Brugge het sluimerend potentieel van de steeds veranderende stad tegen het licht en daagt het uit om mee na te denken over de toekomst van Brugge.

Met werken van Ivan Argote, Bangkok Project Studio, Mariana Castillo Deball, Mona Hatoum, Ivan Morison, Norell/Rodhe, Shingo Masuda + Katsuhisa Otsubo Architects, SO – IL, Studio Ossidiana, Adrien Tirtiaux, Traumnovelle, Sumayya Vally
 

Ontdek Triënnale Brugge 2024 samen met uw klanten of medewerkers. Met dit unieke arrangement wordt uw groep verwelkomd door onze gids voor een korte inleiding in één van de oudste gebouwen in het hart van de stad: ’t Brouwershuys. 

B2B arrangement

Recent op Linkedin