Overslaan en naar de inhoud gaan

Visit Bruges Convention Bureau

Your meeting in Bruges

Visit Bruges Convention Bureau, het officiële congresbureau in Brugge

Het Convention Bureau biedt u vrijblijvende ondersteuning en gericht advies voor de organisatie van congressen, seminaries, vergaderingen, incentives, productvoorstellingen en opleidingen in de stad Brugge. Van het zoeken naar een geschikte locatie, de ideale partners of de invulling van een gevarieerd programma. De stad heeft dan ook veel troeven om uw totaalbeleving vorm te geven.

Als congresstad richt Brugge onder andere haar pijlen op associatiecongressen in specifieke groeisectoren: haven en logistiek met de link naar de Port of Antwerp-Bruges, toerisme en cultuur, gezondheidszorg vanuit de aanwezigheid van de ziekenhuizen AZ Sint-Jan en AZ Sint-Lucas, de ICT-sector en de wereld van machinebouw en mechatronica.

Samen met het team van Visit Bruges Convention Bureau wordt onderzocht of u in aanmerking komt voor het  subvention programma. Zo biedt Stad Brugge onder meer bij internationale congressen met minimum 2 overnachtingen een ontvangst in het stadhuis aan. 

Bovendien organiseren we in Brugge ook graag incentives en corporate events van over de hele wereld.

Wilt u een congres, corporate event of incentive organiseren? We helpen u graag verder.

JanDHondt_485

Benieuwd naar meer?

Ontdek de troeven van Brugge congresstad in deze digitale gids. De nieuwste locaties, facts & figures, wist-je-datjes en testimonials. 

Contact us

Visit Bruges Convention Bureau

Zoekt u nog een geschikte locatie, hotel of activiteit in Brugge?

Sociale media

Hoe uw event promoten via social media?

Blog
Social media zijn de ideale manier om uw doelpubliek te bereiken, hun aandacht te trekken en hen te prikkelen. Laat u leiden door onze expertise.
Lees meer
card image mice onderzoek

5 trends voor meetings en professionele events

Blog
Visit Bruges Convention Bureau volgt de trends voor professionele events op de voet. Ontdek alvast 5 huidige tendensen voor uw volgende congres.
Lees meer
Draaiboek event

Hoe een draaiboek voor uw evenement maken?

Blog
Een gedetailleerd draaiboek is een belangrijke factor voor het organiseren van een succesvol bedrijfsevenement. We zetten u alvast op de goede weg.
Lees meer

Recent op Linkedin