Overslaan en naar de inhoud gaan
Team Visit Bruges Convention Bureau

Het Visit Bruges Convention Bureau biedt vrijblijvende ondersteuning aan organisatoren van meetings, incentives en congressen in hun zoektocht naar geschikte locaties en/of activiteiten in Brugge.
De uitmuntende hotels, prachtige historische gebouwen en het wervelende dagelijkse leven maken van de stad een ideale keuze voor uw professionele totaalbeleving. Wedden dat uw evenement, seminarie, congres of incentive uw genodigden nog lang bijblijft?

Vrijblijvende diensten voor uw congres

Leg uw plannen uit en wij doen gerichte suggesties voor de Brugse omkadering. Vrijblijvend en snel ontvangt u een compleet overzicht van de prijzen en beschikbaarheden. Het organiseren van een memorabele MICE-activiteit was nog nooit zo eenvoudig.

U krijgt onder meer:

  • een overzicht van geschikte locaties
  • prijzen en beschikbaarheden van hotels, vergaderzalen en congresruimtes
  • suggesties voor de randinvulling van uw congres voor allerlei congresdiensten
  • een introductie bij de juiste contactpersonen
  • ondersteuning bij het opstellen van een bidbook
  • professioneel advies, assistentie en documentatie over de stad en het culturele aanbod
  • begeleiding tijdens een gepersonaliseerde site-inspectie
  • een subvention programma, in overleg met het Visit Bruges Convention Bureau. Zo biedt Stad Brugge onder meer bij internationale congressen met minimum 2 overnachtingen een ontvangst in het stadhuis aan.
Contact us

Wij staan voor u klaar

Zoekt u nog een geschikte locatie, hotel of activiteit in Brugge of wil u graag kennismaken met ons team? 

210907_JAN6046©jandarthet.jpg

Meeting & Incentive Guide

Als Visit Bruges Convention Bureau, het officiële congresbureau van de stad Brugge, stellen we graag onze digitale ‘Meeting & Incentive Guide’ voor.
Lees meer
Congreskalender

De Brugse congreskalender

Benieuwd welke congressen hun geschikte locatie gevonden hebben met ondersteuning van Visit Bruges Convention Bureau? We zetten ze voor u op een rijtje.
Lees meer
News

Nieuws

Brugge is altijd in beweging. Er valt dus steeds iets nieuws te ontdekken. Via deze pagina blijft u steeds up-to-date van het congres- en incentivenieuws in de stad.
Lees meer