Overslaan en naar de inhoud gaan
News

Blijf op de hoogte

Brugge is altijd in beweging. Er valt dus steeds iets nieuws te ontdekken. Via deze pagina blijft u steeds up-to-date van het congres- en incentivenieuws in de stad. We houden u op de hoogte van de nieuwigheden in de vergaderzalen, congrescentra, logies, ... in Brugge. Weten welke hotels of restaurants in de prijzen zijn gevallen? Of wil u de nieuwe Meeting en Incentive Guide ontvangen? Check dan zeker de onderstaande artikels.

Fietsers
Blog

Het UCI Mobility and Bike City Forum 2023 droeg bij aan het in stand houden van het Brugse fietserfgoed

How the UCI Mobility and Bike City Forum 2023 helps to maintain Bruges’ cycling legacy and to inspire our citizens and visitors to walk and cycle even more
Lees meer
Fietsen in Brugge
Blog

Hoe het congresbureau van Stad Brugge bijdraagt aan een duurzame stad

Duurzaamheid is geen modewoord. Het is een werkwoord. Om onze planeet leefbaar te houden voor de komende generaties dienen we nu actie te ondernemen.
Lees meer
card image mice onderzoek
Blog

5 trends voor meetings en professionele events

Visit Bruges Convention Bureau volgt de trends voor professionele events op de voet. Ontdek alvast 5 huidige tendensen voor uw volgende congres.
Lees meer
Sociale media
Blog

Hoe uw event promoten via social media?

Social media zijn de ideale manier om uw doelpubliek te bereiken, hun aandacht te trekken en hen te prikkelen. Laat u leiden door onze expertise.
Lees meer
Draaiboek event
Blog

Hoe een draaiboek voor uw evenement maken?

Een gedetailleerd draaiboek is een belangrijke factor voor het organiseren van een succesvol bedrijfsevenement. We zetten u alvast op de goede weg.
Lees meer
Duvelorium
Blog

Bleisure: een fijne trend in de bedrijfswereld

Al gehoord van bleisure? Als u regelmatig reist voor het werk, doet u het misschien al zonder dat u de term kent. Hoog tijd om deze nieuwe trend in de bedrijfswereld even voor te stellen. 
Lees meer
Eventlocatie zoeken
Blog

Zo vindt u een goede eventlocatie

Het vinden van de perfecte locatie voor uw event of congres is cruciaal voor het succes ervan. Daarom moet u rekening houden met tal van factoren. We helpen u alvast de juiste locatie te kiezen voor uw professioneel gebeuren.
Lees meer
Bedrijfsevent organiseren
Blog

Tips om een succesvol bedrijfsevenement te organiseren

Tijdens een bedrijfsevent nodigt u medewerkers, zakenpartners en potentiële klanten uit. Om u een goede houvast te bieden, gieten we die in enkele duidelijke tips om van uw bedrijfsevenement een succes te maken.
Lees meer