Overslaan en naar de inhoud gaan
220504_JAN5703©jandarthet.jpg

Het vinden van de perfecte locatie voor uw event of congres is cruciaal voor het succes ervan. Daarom moet u rekening houden met tal van factoren. Het spreekt voor zich dat de site de juiste look-and-feel moet hebben, maar verlies ook de praktische zaken niet uit het oog. We helpen u alvast de juiste locatie te kiezen voor uw professioneel gebeuren.

Het vinden van de juiste locatie voor uw event begint met de basis, zoals het type locatie en de grootte ervan. Ongetwijfeld zult u ook een beroep moeten doen op partners die instaan voor bijvoorbeeld de catering of de aankleding. Als uw gasten moeten overnachten dan hebt u ook een gepast verblijf nodig. Bovendien moet dit alles binnen uw budget passen.

Er komt dus veel bij kijken. Als professioneel congresbureau weten we gelukkig welke vragen u zich moet stellen. Uw beurs organiseren met advies van het Visit Bruges Convention Bureau geeft u houvast en zekerheid dat u niets over het hoofd ziet. Uiteraard gaan we ook graag samen met u op zoek naar de beste eventlocatie

 

Hoe Visit Bruges Convention Bureau uw meetinglocatie helpt kiezen

Het historische Brugge heeft heel wat diverse en exclusieve sites voor meetings, seminaries, congressen en incentives. U hebt een brede keuze: van moderne congresinfrastructuur zoals het Concertgebouw Brugge en het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum tot historische locaties zoals congrescentrum Oud Sint-Jan, La Brugeoise, de Sint-Jorisgilde Brugge, de Stadshallen en het Provinciaal Hof of Kasteel Ten Berghe. Daarmee heeft de stad een congreslocatie voor elk event.

Koninklijke Stadsschouwburg
Stad Brugge

Een verborgen parel als meetinglocatie

Naast de gekende professionele congreslocaties zijn er nog heel wat opmerkelijke sites. Denk maar La Brugeoise, de Koninklijke Stadsschouwburg, de Sint-Donaaszaal in het Crowne Plaza of de vergaderzalen van de twee Brugse brouwerijen: Bourgogne des Flandres en Brouwerij De Halve Maan.

Het komt eropaan uit die veelheid aan keuze de venue te boeken die past bij uw event of congres.

Contact us

Contacteer ons

Klop bij ons aan voor gratis advies, begeleiding en een offerte.