Overslaan en naar de inhoud gaan
Eventique
DMC

Eventique heeft alle knowhow in huis om van elk evenement een creatieve, aantrekkelijke en unieke ervaring te maken. Uitwerking van concepten voor incentives, teambuildings, klanten- en personeelsevenementen, beurzen, productpresentaties en promotionele events – B2B en B2C, nationaal en internationaal. Als deel van de DM&S communicatiegroep biedt Eventique een service van A tot Z: van communicatie tot logistiek, van online registratie van deelnemers tot catering. Het resultaat? Een unieke ervaring voor alle aanwezigen en een evenement dat vruchten afwerpt. Inspiratie, informatie en voorbeelden vindt u op de website van Eventique.

Locatie

Vaartdijkstraat 19, 8000 Brugge

Openen in Google Maps

Sfeerbeelden

Eventique incentive
Eventique

Incentives

Uw medewerkers belonen voor hun inzet of zakenrelaties en leveranciers sterker aan uw bedrijf binden. Hen bedanken voor hun loyalty? Met een incentive of hospitality event op maat zorgen we ervoor dat uw doelgroepen zich straks nog meer als trouwe ambassadeurs van uw merk gedragen. 

De eventteams van Eventique nemen de volledige organisatie op zich en werken een programma uit waaraan élke deelnemer een goed gevoel overhoudt. 

Incentives & hospitality