Overslaan en naar de inhoud gaan
Perfect+
DMC

Brugge zit in onze genen. Perfect+ kent de Brugse verborgen parels. Ervaren DMC, al 30 jaar, en dus uw ideale incoming partner. Incentives, congressen, special events, bedrijfsuitjes, teambuildings, stadsrally’s en vooral citygames, met o.m. de onweerstaanbare CityGame, EscapeGame, ClimateGame en BikeGame. Verder thema-avonden, culinaire activiteiten en talrijke leuke ideeën. 5-talige service. Duizenden referenties. Verwen uw gasten metspraakmakende en onvergetelijke belevenissen. Watertanden, genieten, excelleren = onze garantie.

Locatie

Geerwijnstraat 9, 8000 Brugge

1) Routebeschrijving met de wagen: is de ENIGE vlotte manier om er te geraken (overal eenrichtingsverkeer in de Brugse binnenstad).E40 > uitrit 8 > richting Blankenberge/Zeebrugge/Brugge volgen > aan eerste kruispunt met stoplichten: rechtdoor > vlak voorbij dit kruispunt, dus vòòr de tweede lichten: schuin rechts afslaan richting Brugge Sint-Michiels > 2 rotondes altijd rechtdoor > vlak voor het station links meedraaien naar het centrum en rechtsaf onder de viaduct > (*) aan grote rotonde: 90° links > op linkerrijvak blijven > door de tunnel onder ’t Zand en het nieuwe concertgebouw (groot rood gebouw) > aan de eerste lichten rechtsaf meedraaien (= Gulden Vlieslaan) > aan de tweede lichten rechtsaf, bij de Ezelpoort (=Ezelstraat). De Ezelstraat helemaal uitrijden. Op een bepaald moment verandert de straatnaam in Sint-Jakobsstraat en passeert u de Sint-Jakobskerk.Vijftig meter verder ziet u rechts het conservatorium en daartegenover in de straat links (Naaldenstraat) vindt u na enkele meters al de ondergrondse PARKING "DE BIEKORF". Daar u echt in het hartje van de stad bent, is dit uw beste mogelijkheid om te parkeren (wel betalend), maar daartegenover staat dat ons bureau niet eens 100 meter daarvandaan is (terug de Naaldenstraat uit + Sint-Jakobsstraat iets naar rechts, hebt u tegenover u een klein straatje: het Palmstraatje. Als u dit uitloopt komt u in de Geerwijnstraat. Schuin links, bevinden zich onze kantoren in nr. 9... 2) Moet u echt voor onze deur stoppen (om iets af te laden b.v.):Idem maar de Sint-Jakobsstraat helemaal uitrijden. U ziet in de verte de Markt en voor u op de hoek de patisserie Aux Merveilleux. Naar rechts draaien en de Geldmuntstraat volgen richting Zand. Na 100 meter, de eerste zijstraat rechts in (hoek = winkel Casa). U kan rustig tijdelijk voor onze deur stoppen. Wat verder in de Leeuwstraat of Oude Zak kan u met wat geluk parkeren (OPGELET: dit is eveneens betalend), anders toertje doen einde straat naar rechts en rond de kerk weer Sint-Jakobsstraat in naar Parking De Biekorf. 3) Komt u met de trein: alle bussen aan het station richting Markt nemen en afstappen aan de Markt. Als u met uw rug naar de Halletoren (Belfort) staat > ga richting “café De Beurze” en het stukje straat links ernaast > Neem dan de 1ste straat links (Geldmuntstraat) > Neem daarna de 1ste straat rechts met op de hoek de winkel “Veritas” (Geerwijnstraat) 4) Tip: Vanaf (*) in routebeschrijving rechts volgen en het parkeergebouw naast het station binnenrijden. Daar kan u voor slechts € 3,50 een ganse dag parkeren incl. een gratis H+T ticket van De Lijn naar de Markt. Perfect + is van daar dan amper 2 minuutjes te voet (zie 3).
Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde bushalte:
502146 Brugge Sint Jacobskerk

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Sfeerbeelden

CityGame Brugge

De CityGame Brugge is een interactieve en erg leuke belevenis doorheen de stad. Teams worden uitgerust met een 5G Ipad en hebben vooraf geen idee waar ze allemaal zullen komen en wat ze op hun weg zullen aantreffen. Niet zomaar een standaard stadsspel dus, maar letterlijk interactief en dus…verrassend!

Belangrijk: deze unieke interactieve belevenis kan ontwikkeld worden in een bepaald thema of op de locatie/area/regio van uw keuze met elementen en ideeën geïntegreerd.

ClimateGame Brugge

Bezitten jullie de nodige ‘climate awareness’ of willen jullie dit net aangewakkerd zien bij de medewerkers?

Eco teambuilding ‘Dé ClimateGame’. Hét ideale en educatieve concept voor uw volgende teambuilding, teamuitje of teamcentive in Brugge. Voor bedrijven die willen bijdragen aan ‘climate awareness’ ontwikkelden wij dé ‘The ClimateGame’. Niet zomaar een vrijblijvend stadsspel, maar een unieke interactieve mix van teamlearning en teamevent met de nadruk op eco en klimaat. Infotainment in combinatie met teambuilding. Ongezien en onovertroffen.

Kies je voor de ClimateGame, dan stel je automatisch al een goeie klimaatdaad. Per team die deelneemt aan de ClimateGame planten wij een boom. 

EscapeGame Brugge

Het meest spannende stadsspel van het moment in de Brugse binnenstad. Gloednieuw en bloedstollend. Een iPad met een interactief stadsplan van Brugge en een koffer vol met materialen. Meer krijgen jullie niet in handen. Wat nu? Even de koppen samen steken binnen het team, een plan bepalen en dan op weg naar de kluizen die zich in de stad bevinden. Het einddoel: zoveel mogelijk codes kraken en op die manier zoveel mogelijk geld in handen krijgen. Eens gestart met het kraken van de code, is er geen weg terug. Slagen jullie hier op tijd in, dan is het geld van jullie. Slagen jullie hier niet in, dan is snel ontsnappen de enige optie ….

Een unieke interactieve belevenis vol opwinding, teamwork, overleg en nog zoveel meer.

Voetrally ‘Brugge Upside Town’

Een geanimeerde voettocht doorheen het historische Brugge. De tocht neemt de groep spelenderwijs mee langs alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad. Zo maken de deelnemers op een ludieke manier kennis met het rijke verleden van de prachtige Brugse binnenstad. Vragen oplossen, foto opdrachten, een fotozoektocht en praktische proeven. Voor elk wat wils!

Een ideale formule voor incentives, teambuilding en toeristische ontspanningsprogramma's of gewoon voor om het even wie een originele groepsactiviteit zoekt met pit.

BikeGame Brugge – Damme

De BikeGame Brugge - Damme is een interactieve en erg leuke fietstocht doorheen de mooie polders van le plat pays tussen Brugge en Damme. We voorzien een makkelijk en mooie fietsparcours, maar met een stukje technologie bij de hand in een onweerstaanbaar spelconcept. Fysieke inspanning niet, maar tactisch overleg is wel nodig.

Hierdoor ontstaat beleving, spanning en de absolute wil om telkens verder te gaan op hun ontdekkingstocht.

Fietsrally Brugge – Damme

Op een sportieve manier wordt kennis gemaakt met de prachtige polderlandschappen tussen Brugge en Damme.  De deelnemers worden tijdens hun fietstocht vergezeld van de romantische verhalen over Nele en de lokale held Tijl Uylenspieghel.  Maar ook allerlei vaardigheden worden uitgebreid getest aan de hand van leuke opdrachten.  Een trip geschikt voor iedereen, gevoed met een hoog challenge – gehalte!

Moordspel ‘Holy Blood’

De bekende Brugse relikwie van het Heilig Bloed is verdwenen. Het wereldberoemde detectivebureau B&A Ltd. werd aangesteld om de formule terug te vinden, maar daarvoor moeten ze beroep doen op plaatselijke rekruten. Kraak de code van de website, ontrafel de raadsels en rebussen. Betreed een wereld van oude geheimen. Mysterie en verrassing worden uw deel. Achtervolg verdachte personen, interview louche figuren. Verzamel zoveel mogelijk gegevens en help B&A Ltd. het Heilig Bloed terug te vinden.

Een teambuildend format vol raadsels, achtervolgingen, deals, intriges en spanning.

SMS-speurtocht ‘Bende van Baekelandt’

De sms-speurtocht "De schat van de Bende van Baekelandt", de combinatie van een echte schattenjacht en een leuke alternatieve stadsverkenning.

Teams moeten zich met een middeleeuwse kaart en een gsm terug in de tijd verplaatsen in het prachtige "Venetië van het Noorden". Per sms kunnen de teams brokjes van de puzzel die Baekelandt achterliet, doorseinen en zo beetje bij beetje dichter komen bij de plaats waar zijn schat verborgen ligt. Men zegge het voort, Baekelandt was lang zo slecht nog niet!

Actieve teambuilding ‘Squadra Universalis’

Door middel van verschillende teamchallenges zoeken we het meest complementair team van jullie bedrijf! Wie gaat de uitdaging aan?

Tijdens deze activiteit worden al jullie vaardigheden getest! Niet alleen doorzettingsvermogen is belangrijk, maar ook skills, inzicht en jullie teamgeest zijn cruciaal. Door de verschillende challenges is er voor ieder wat wils! Creativiteit, kracht, handigheid, intelligentie… Het komt allemaal aan bod tijdens deze ludieke teambuilding!

Jullie beleven ongetwijfeld een fijne teambuilding, maar maken ook kennis met de mens achter je collega. Hierdoor draagt deze teambuilding ook ongetwijfeld bij tot een betere interne werking en teamgeest.

Filmworkshop ‘The Golden Case’

Niks leuker dan samen een film in elkaar knutselen onder professionele begeleiding. Er komt veel bij kijken: regie, scenario, camera, geluid, acteurs ... en dat vergt teamwerk. In dit programma krijgt u de kans om een rol te spelen in een echte film. Wilt u liever een rol achter de camera of de regie voeren op de set? Geen probleem, want in dit programma werkt elk team samen aan een korte film.

Natuurlijk zorgen wij voor alle benodigde apparatuur en een grondige camera-instructie. IEDEREEN KLAAR? ACTIE! Nadien wordt het filmpje gemonteerd en doorgestuurd of bv. ’s Avonds tijdens het diner vertoond. Maak met deze filmworkshop een fantastische film met uw bedrijf!