Overslaan en naar de inhoud gaan
Concertgebouw Brugge

Op wandelafstand van het historische centrum en de vele hotels en restaurants, makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. De Concert- en congreszaal biedt plaats aan 1289 personen en is wereldwijd geroemd voor de buitengewone akoestiek. De Kamermuziekzaal is perfect voor seminaries en biedt plaats aan 320 personen (met projectiescherm 250 pers.). Uniek uitzicht op de Brugse binnenstad en omgeving vanuit Forum 6 en 7. Ontdek alle mogelijkheden via de “virtual tour” op de website.Wenst u een receptie of walking dinner te organiseren op de Foyers en Foyer Parterre? Neem dan gerust contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Capaciteit

In de backstage van het Concertgebouw bevinden zich 2 zalen die ideaal zijn voor de break-out sessies van je congres. Vanuit deze zalen hebben je gasten een mooi uitzicht op het Brugse Albertpark. Doe inspiratie op in ruimtes waar anders artiesten creeëren, voel er de vibes! In Studio 2 kunnen parallelle sessies tot 80 personen georganiseerd worden.

Daglicht

Ja

Oppervlakte

105 m2

Hoogte

5.62 m

Theaterstijl

70

Schoolstijl

35

U-vorm

16

Receptie

70

Diner

40

Voorzieningen

Toegankelijkheid

Aangepast toilet toegankelijk met hulp
Aangepaste lift voor mensen met een handicap
Toegangspaden zelfstandig toegankelijk
Ingang toegankelijk met hulp
Voorbehouden parkeerplaatsen voor mensen met een handicap

Andere voorzieningen

Bar of café

Locatie

't Zand 34, 8000 Brugge

  1. Trein en bus: het Concertgebouw ligt in het Koning Albert I-park, op 10 minuten wandelen van het treinstation. Naast het Concertgebouw vind je het busstation ‘t Zand. Diverse bussen van De Lijn rijden tussen het station en het Concertgebouw. 
  2. Fiets: onder ‘t Zand is een gratis ondergrondse fietsenstalling. Je vindt de ingang naast het Concertgebouw, in de richting van Sint-Jan in de Meers. 
  3. Auto: vanaf de autosnelweg E40 neem je afrit 8 Brugge. Blijf de N31 volgen en neem dan de afslag ‘Brugge Centrum – Waggelwater – AZ Sint-Jan’. Blijf rechtdoor rijden tot je afrit voor de ondergrondse parking ‘Centrum-‘t Zand’ ziet. Deze betaalparking bevindt zich onder het Concertgebouw. De betaalparking ‘Centrum-Station’ bevindt zich op 10 minuten wandelen van het Concertgebouw, aan de centrumkant van het treinstation. Wie hier parkeert kan op vertoon van het parkingticket gratis gebruikmaken van busvervoer van en naar het Concertgebouw (max. 4 personen per wagen).


Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Concertgebouw Brugge

't Zand 34, 8000 Brugge

Sfeerbeelden

Vaak gecombineerd met

Grand Hotel Casselbergh

Grand Hotel Casselbergh

Laat u verleiden door de troeven van deze luxueuze & trendy meetcentive locatie in hartje Brugge. U kunt er gebruik maken van de...
HOOGSTRAAT 6, 8000 Brugge
Lees meer