Overslaan en naar de inhoud gaan
Diamantmuseum Brugge

Een buitengewoon geschikte locatie voor uw business events: het toonaangevende diamantmuseum van Europa! Het museum ligt in het centrum van de stad, waar het diamantslijpen meer dan 550 jaar geleden werd uitgevonden. Gebruik de 3 thematische zalen (met een totale capaciteit van 150 mensen) voor uw business events. Combineer uw event met de befaamde diamantslijpshow en een diamantcocktail! Het museum bevindt zich in ’t Raepsaedt, een historisch gebouw uit 1634. Eigen catering.

Capaciteit

Daglicht

Ja

Oppervlakte

150 m2

Hoogte

4.5 m

Theaterstijl

60

Schoolstijl

30

U-vorm

0

Receptie

90

Diner

0

Voorzieningen

Andere voorzieningen

Wifi (gratis)

Locatie

Katelijnestraat 43, 8000 Brugge

Trein: vanaf het treinstation kan je een taxi nemen of te voet gaan. Taxi’s bevinden zich op het Stationsplein, de rit duurt ongeveer 5 minuten. Als je te voet gaat steek je aan de voorkant van het station de ring over aan de verkeerslichten. Wandel rechtdoor de Oostmeers in en sla na 300m rechts de Zonnekemeers in. Je komt vanzelf in de Katelijnestraat, slaat rechts af en ziet wat verder het Diamantmuseum aan de linkerkant. Auto: vanaf de autosnelweg E40 neem je afrit 8 Brugge. Volg de afrit tot aan het verkeerslicht. Nadien neem je de afrit richting Sint-Michiels, je belandt op de Koning Albertlaan. Blijf rechtdoor rijden tot je aan de rechterkant de achterkant van het treinstation bemerkt. Volg het bord naar het centrum en hou onder de spoorwegbrug rechts aan. Vóór het grote rondpunt draai je rechts weg, richting de voorkant van het treinstation. Aan de derde verkeerslichten sla je links af, de Katelijnestraat in. Ondertussen passeer je het treinstation en rijd je over de brug over het ringkanaal. In de Katelijnestraat ligt het Diamantmuseum aan je rechterkant. Parkeren kan in de ondergrondse betaalparking ‘Katelijne’, de ingang is ongeveer 75m vóór het museum. 
Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Diamantmuseum Brugge

Katelijnestraat 43, 8000 Brugge

Sfeerbeelden

Vaak gecombineerd met

Hotel Montanus

Hotel Montanus

Hotel Montanus, gelegen in het hartje van Brugge, in een zeer rustige straat, met als buren de Godshuizen O.L.V.-van de Zeven Weeën en op...
NIEUWE GENTWEG 78, 8000 Brugge
Lees meer