Overslaan en naar de inhoud gaan
Port Bleu

Port Bleu is een tijdelijke evenementenlocatie gelegen in de voormalige Seafront gebouwen. Deze gebouwen stonden lange tijd leeg maar krijgen nu een nieuwe invulling waar Port Bleu deel van uitmaakt.

Een productlancering, bedrijfsfeest, seminarie of beurs? Met 1.600 vierkante meter aan eventoppervlakte, een plafondhoogte van 6 meter en een prachtig uitzicht op de jachthaven van Zeebrugge, is dit dé unieke plek voor uw volgend event.

De eventhal kan door middel van geluidsdoeken opgedeeld worden en heeft daardoor een capaciteit van 50 tot 1.000 gasten. Deze hal is dus ook voor kleinere bijeenkomsten de ideale locatie.

Laat uw creativiteit de vrije loop en kleed de zaal aan naar uw wensen. Geen idee hoe u eraan begint? Port Bleu beschikt over inhouse eventplanners die klaarstaan voor ondersteuning, organisatie en inspiratie. Zo organiseert u zorgeloos een geslaagd event.

Capaciteit

Daglicht

Ja

Oppervlakte

1600

Hoogte

6

Theaterstijl

1000

Schoolstijl

750

U-vorm

0

Receptie

1000

Diner

750

Voorzieningen

Toegankelijkheid

Aangepast toilet zelfstandig toegankelijk
Toegangspaden zelfstandig toegankelijk
Ingang zelfstandig toegankelijk

Andere voorzieningen

Locatie

Vismijnstraat 83, 8380 Brugge

<div>Loop naar het noordoosten op de Venetiëstraat, richting de Azorenstraat - 6m<br>Sla linksaf naar de Azorenstraat - 160m<br>Sla rechtsaf naar de Kustlaan - 300m<br>Sla linksaf naar de Kustlaan/N34a - 300 m<br>Sla linksaf naar de Tijdokstraat - 350m<br>Sla rechts naar de Vismijnstraat - 220m</div>
Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Zeebrugge dorp

Port Bleu

Vismijnstraat 83, 8380 Brugge

Sfeerbeelden