Overslaan en naar de inhoud gaan

Brugge is rijk aan diverse en exclusieve venues voor meetings, seminaries, congressen en incentives. Van het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum tot historische locaties, zoals het Provinciaal Hof. Of wat dacht u van de site Oud Sint-Jan, een uniek stukje medisch erfgoed dat uw congres naar een hoger niveau tilt? Afhankelijk van uw wensen en noden zoekt Visit Bruges Convention Bureau vrijblijvend geschikte locaties in de stad. Bent u op zoek naar een erfgoedlocatie of een venue met een unieke impact? Het Provinciaal Hof, BMCC, Concertgebouw Brugge en La Brugeoise maken deel uit van het Flanders Heritage Venues 2.0 netwerk

Switch to map view image
0 resultaten gevonden
 • Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC)
  Het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) opende de deuren in januari 2022...
  Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC)

  Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC)

  Het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) opende de deuren in januari 2022. Het gebouw ligt op wandelafstand van de Brugse hotels,...
  Lees meer

Flanders Heritage Venues 2.0

Bent u op zoek naar een erfgoedlocatie of een venue met een unieke impact? Toerisme Vlaanderen ondersteunt en ontwikkelt een bijzonder netwerk van venues in erfgoedlocaties onder de noemer ‘Flanders Heritage Venues 2.0’. Deze locaties doorstonden met succes een grondige kwaliteitsaudit en werden beoordeeld op criteria zoals duurzaamheid, beleving, toegankelijkheid, digitalisatie en welzijn.

Beurs-, Meeting-, en Congrescentrum

Het BMCC is de ideale locatie voor bijzondere events, congressen en beurzen. Stad Brugge wil hiermee inspelen op de toenemende vraag naar multidisciplinaire en hybride mogelijkheden in een hypermodern gebouw. Een beursoppervlakte van 4.423 m² en een opdeelbare plenaire zaal voor 514 personen behoren tot de vele faciliteiten van dit nieuwe pareltje. Wist u trouwens dat BMCC zowel houder is van het duurzaamheidslabel Green Key als het toegankelijkheidslabel M+?

Provinciaal Hof

Vanaf 2024 kan u ook het Provinciaal Hof huren voor uw congres of event. Momenteel wordt deze inspirerende plek volop gerestaureerd. Door nieuwe technologie toe te voegen aan dit historische icoon wordt het Provinciaal Hof een katalysator voor business, events en congressen.

Concertgebouw Brugge

Het Concertgebouw omschrijft zich best als ‘The perfect scene for your event’: state-of-the-art infrastructuur en unieke architectuur maken ook van deze venue een perfecte Flanders Heritage Venue. Door de link te maken met kunst en de eigen artistieke programmatie die tot over de landsgrenzen gekend is, krijgen congressen, meetings, seminaries, vergaderingen, bedrijfsevenementen of feesten net dat tikkeltje meer beleving en impact.

La Brugeoise

Een unieke industriële event- en meeting locatie van begin 20ste eeuw waar de aanwezigen telkens vol verwondering binnenkomen, kunnen deelnemen aan binnen of buitenactiviteiten én meestal het event afsluiten met een slotfeest en culinaire beleving.

BRUSK

Voor elke sfeer en elk type professioneel event heeft Brugge een geschikte locatie. Tentoonstellingsruimte BRUSK wordt een nieuwe creatieve en artistieke ‘hub’ in de stad, met een bijhorend museumpark. Die nieuwe, groene, openbare ontmoetingsplek maakt BRUSK een ideale locatie voor meetings en corporate events.

Private venues

Naast de grote, gekende locaties zijn er nog heel wat unieke pareltjes en kleine meetinglocaties. Ze vormen een bijzondere setting voor uw MICE-activiteit. Ideaal voor kleine vipgroepen. Het Visit Bruges Convention Bureau helpt u de passende verborgen parel vinden.

Contact us

Wij staan voor u klaar

Uw congres, seminarie of incentive in één van de Brugse venues organiseren? We maken u een vrijblijvend voorstel op maat van uw wensen.