Overslaan en naar de inhoud gaan
Tweepersoonskamer met badkamer in Boutique Hotel Sablon
Hotel

In 2019 opende het meest originele en trendy boetiekhotel van de stad de deuren. Het beschikt over 43 luxe kamers en suites, gratis wifi, een 5-sterrenontbijt, een modern interieur met een 'living room' en een exclusieve bar met tuin, zodat u zowel voor als na uw vergadering volledig kunt ontspannen. Het hotel is centraal gelegen, tussen Markt en Zand, met openbare parkeergarage Zilverpand op slechts 130 meter afstand. De unieke inrichting en uitstekende service zorgen ervoor dat gasten verzekerd zijn van een fantastisch verblijf. Boutique Hotel Sablon ligt midden in het stadscentrum op wandelafstand van BMCC, Concertgebouw Brugge en Congrescentrum Oud Sint-Jan.

Voorzieningen

Totaal aantal kamers: 43

Toegankelijkheid

Aangepast toilet toegankelijk met hulp
Aangepaste lift voor mensen met een handicap
Toegangspaden toegankelijk met hulp
Ingang naar kamers toegankelijk met hulp
Ingang toegankelijk met hulp

Andere voorzieningen

Bar of café
Huurfietsen
Tuin open voor gasten of bezoekers
Wifi (gratis)

Locatie

KOPSTRAAT 10, 8000 Brugge

Met de auto: We hebben een eigen parkeerplaats met een beperkt aantal plaatsen (€ 30 euro/dag), deze kan niet vooraf gereserveerd worden, maar is afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van aankomst.

Wij raden u aan om naar het hotel te rijden en uw bagage in het hotel af te geven. Als onze parkeerplaats niet meer beschikbaar is, laten onze hosts u zien waar de dichtstbijzijnde parkeerplaats is.

Als onze parking niet beschikbaar is, raden we u aan om één van de openbare parkings in Brugge te gebruiken. De dichtstbijzijnde is parking Zilverpand, op 150 meter van het hotel. De kosten bedragen €15,80 / 24H. Let op: Parking ZILVERPAND is niet toegankelijk op zaterdag van 13u tot 18u en elke 1e zondag van de maand.

https://www.interparking.be/nl-BE/find-parking/Zilverpand/

Indien parking ZILVERPAND niet beschikbaar is, kunnen wij u ook openbare parking 'T ZAND op < 500 meter aanraden. De kosten bedragen €15,80 / 24H.

https://www.interparking.be/nl-BE/find-parking/Centrum-t-Zand/

Met het openbaar vervoer: Er is een goede verbinding vanaf de luchthaven van Brussel, voor informatie en tickets kunt u terecht op de website van belgiantrain.be
 

Per taxi : Wij helpen u graag met de informatie over ophaalservice bij het treinstation, de luchthaven van Oostende en de luchthaven van Brussel

Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Gevel van Boutique Hotel Sablon

KOPSTRAAT 10, 8000 Brugge

Sfeerbeelden