Overslaan en naar de inhoud gaan
Crowne Plaza Brugge
Hotel Green key Vergaderhotel

Crowne Plaza Brugge heeft een unieke locatie in het hart van het prachtige Brugge.  Ideaal voor zowel een ontspannen weekendje weg als een tot in de puntjes georganiseerd residentieel congres met of zonder diner. De 96 ruime kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle comfort. WIFI is gratis in het hele hotel.

Met 12 flexibele moderne maar ook historische zalen tot 370 personen is dit het grootste vergaderhotel in hartje Brugge.  Uniek is de Sint-Donaas met fundamenten van deze middeleeuwse kerk, zeer geschikt voor een conferentie of gala diner.

Het restaurant PlazaCafé is elke dag open voor ontbijt, lunch & diner. U kan er ontspannen na een drukke dag of snel een hapje eten voor u verder Brugge gaat ontdekken. Het restaurant serveert verse, lokaal geïnspireerde gerechten, bereid met een Belgische toets en geserveerd met een glimlach.

Het hotel beschikt over de ‘Green Key’, een internationaal ecolabel voor de sector.

Het binnenzwembad, fitness & sauna zijn gratis te gebruiken voor hotelgasten. Verder is er een ruime ondergrondse parking inclusief 2 oplaadpunten voor elektrische wagens. Hiermee bieden we een totaalpakket aan faciliteiten met een professioneel & gepassioneerd team dat klaar staat om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen.
Ik nodig u graag uit om onze virtual tour te bekijken:  https://panobirds.com/360/crowneplaza/ 

Capaciteit

Private dining room met prachtig uitzicht op het Burgplein. Ideaal voor privélunch of private dining tot 50 personen. Bij mooi weer kan het aperitief buiten op het terras van de PlazaSalon geserveerd worden.

Daglicht

Ja

Oppervlakte

85 m2

Hoogte

4 m

Theaterstijl

0

Schoolstijl

0

U-vorm

0

Receptie

120

Diner

60

Voorzieningen

Totaal aantal kamers: 96

Toegankelijkheid

Aangepast toilet toegankelijk met hulp
Aangepaste lift voor mensen met een handicap
Toegangspaden zelfstandig toegankelijk
Ingang naar kamers toegankelijk met hulp
Ingang zelfstandig toegankelijk

Andere voorzieningen

Bewaakte parking (betalend)
Bar of café
Huurfietsen
Overdekt zwembad
Restaurant
Wellness (sauna, fitness)
Wifi

Locatie

BURG 10, 8000 Brugge

Vanaf de autosnelweg E40, neemt u afrit 9 Oostkamp. Neem de N50 richting Brugge.  Aan de ring (R30) ga naar rechts richting Kruispoort / Langestraat. U rijdt voorbij de Gentpoort.  Via de Kruispoort rijdt u het centrum van Brugge binnen.  Via de Langestraat en Hoogstraat bereikt u het hotel.   Onze ondergrondse parking bevindt zich op de Burg, aan de voorzijde van het hotel, naast restaurant ‘PlazaCafé’. 
Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde bushalte:
Molenbrug

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Crowne Plaza Brugge

BURG 10, 8000 Brugge

Sfeerbeelden