Overslaan en naar de inhoud gaan
Hotel Navarra Brugge
Hotel Groene omgeving Vergaderhotel

Bent u op zoek naar een unieke, historische locatie in hartje Brugge? Is vergaderen in een rustige omgeving voor u belangrijk? Apprecieert u natuurlijk daglicht en een perfecte akoestiek in uw vergaderzaal? Zijn parkeerfaciliteiten ter plaatse voor u een absolute must? Zou de aanwezigheid van een wellness een meerwaarde betekenen voor uw seminarie? Wilt u vooral geen nummer zijn en bent u gevoelig voor een gepersonaliseerde service? In dit geval is Hotel Navarra voor u dé ideale oplossing.

Capaciteit

Onze Bonapartezalen ademen geschiedenis. Ooit werden ze gerealiseerd voor de komst van de Franse keizer Napoleon I.  Bonaparte 3  vormt de ideale setting voor uw vergadering of seminarie. We bieden u vergaderruimte in hartje Brugge met een uitstekende akoestiek en met uitzicht op de tuin. Dankzij de grote ramen geniet u van veel daglicht. Presentatie gepland? Alles is aanwezig om deze vlot te laten verlopen. Van beamers en projectieschermen over een draadloze micro tot technische assistentie wanneer nodig.  Wanneer u gebruik maakt van onze vergaderruimte, staat onze Meeting Butler u bij gedurende de hele meeting. Vooraf zal de butler de zaal naar wens klaarzetten en alles voorbereiden zoals afgesproken. Tijdens de meeting blijft hij als uw aanspreekpunt op elk moment beschikbaar.  Een technisch issue? Of tijd voor de coffee break? Uw Meeting Butler helpt u vakkundig en discreet. Dat is onze garantie op een vlot verloop van uw bijeenkomst! 

Daglicht

Ja

Oppervlakte

42 m2

Hoogte

2.5 m

Theaterstijl

22

Schoolstijl

10

U-vorm

12

Receptie

20

Diner

0

Voorzieningen

Totaal aantal kamers: 94

Toegankelijkheid

Aangepast toilet niet (optimaal) toegankelijk
Aangepaste lift voor mensen met een handicap
Toegangspaden zelfstandig toegankelijk
Ingang naar kamers niet (optimaal) toegankelijk
Ingang niet (optimaal) toegankelijk

Andere voorzieningen

Bar of café
Tuin open voor gasten of bezoekers
Overdekt zwembad
Wellness
Wifi (gratis)

Locatie

Sint-Jakobsstraat 41, 8000 Brugge

Indien u van de autosnelweg E 40 richting Brugge komt, neemt u afrit N° 8. U komt op de expressweg E403 richting Zeebrugge/Blankenberge. Neem dan de afslag naar N351/Bevrijdingslaan richting Brugge AZ St-Jan. Draai links af ter hoogte van de 2de verkeerslichten (= Gulden-Vlieslaan/R30). Vervolgens neemt u de 3de straat rechts (Ezelstraat) ter hoogte van de Ezelpoort. Rij de Ezelstraat helemaal door. Op het einde van deze straat komt u in de Sint-Jakobsstraat. Hotel Navarra bevindt zich aan uw rechterzijde (net voorbij de Sint-Jakobskerk).
Openen in Google Maps

Dichtstbijzijnde treinstation:
Station Brugge

Hotel Navarra Brugge

Sint-Jakobsstraat 41, 8000 Brugge

Sfeerbeelden