Overslaan en naar de inhoud gaan

Brugge biedt een erg uiteenlopend aanbod voor uw overnachting in de stad. Visit Bruges Convention Bureau helpt u graag op weg in dit diverse aanbod. Op basis van een korte briefing ontleden wij uw persoonlijke voorkeuren en filteren wij het aanbod tot een selectie op maat van uw organisatie. Snel en volledig vrijblijvend. Brugge hecht bovendien belang aan duurzaamheid. Logies met het Green Key label werden in het onderstaande overzicht aangeduid met een tag.

Switch to map view image
0 resultaten gevonden

Green Key Label

Green Key is het grootste duurzaamheidslabel voor de toeristische en recreatieve sector van Vlaanderen en wordt gecoördineerd door GoodPlanet Belgium, met de steun van Toerisme Vlaanderen. De Green Key-houders worden erkend voor hun inspanningen op het vlak van duurzaam en verantwoord ondernemen. Zo houden ze hun ecologische voetafdruk laag dankzij energie- en waterbesparende maatregelen, bieden ze bij het ontbijt lokale, biologische en/of vegetarische opties aan, vermijden ze wegwerpverpakkingen en poetsen ze met ecologische producten.

Maar liefst 11 locaties in Brugge beschikken over Green Key Label. Volgende Brugse zijn trotse houder van het label: Martin’s Brugge, Martin’s Relais, Crowne Plaza Brugge, Eco Fevery Hotel, Relais et Chateaux Hotel Heritage, NH Brugge, Ibis Styles Zeebrugge en Radisson Blu Brugge.

Een oplossing op uw maat

Als kleine groep heeft u de mogelijkheid om een hotel helemaal voor uw gasten te privatiseren, terwijl grote groepen door de korte afstanden heel makkelijk verschillende logies kunnen clusteren. Hotels of charmante B&B’s met een persoonlijke touch in een uniek historisch kader? U hebt alle keuzemogelijkheden. Wandelafstand mag u in Brugge trouwens echt wel letterlijk nemen. Zo wordt uw verblijf ongetwijfeld een unieke belevenis in een apart historisch kader. Van de bekende internationale ketenhotels tot de plaatselijke, familiale hotels: in Brugge krijgt u gegarandeerd een persoonlijke en hoogstaande, meertalige service.

Contact us

Wij staan voor u klaar

Ook uw congres, seminarie of incentive in een logies organiseren? We bekijken snel en vrijblijvend de mogelijkheden voor u.