Overslaan en naar de inhoud gaan
BMCC

Een evenement in Brugge organiseren is een echte totaalbeleving. Voor, tijdens en na de kantooruren. U combineert een originele congreslocatie met uitmuntende logies en boeiende nevenactiviteiten. Bovendien hebt u met het Visit Bruges Convention Bureau vrijblijvende info en persoonlijk advies bij de hand.

JanDHondt_286
Memlingmuseum Oud Sint-Janshospitaal Visit Bruges | Jan D'Hondt

Cultuur, natuur en nog veel meer

Uitmuntende hotels, gerenommeerde musea, een parelend cultuuraanbod, innovatieve bedrijven, wereldhaven Zeebrugge, een breed zandstrand en een weelderige natuur net buiten de stadsmuren. Wedden dat alle deelnemers aan uw congres of event hier hun gading vinden? Na een drukke dag even verpozen aan de groene stadsomwalling en zuurstof tanken: we raden het u en uw gezelschap warm aan.

Troeven voor uw congres

De vele troeven van de stad Brugge maken uw congres een echte totaalbeleving voor iedereen die komt vergaderen en verblijven. Het Visit Bruges Convention Bureau begeleidt u graag bij het organiseren van uw MICE-activiteit. Zo maakt u optimaal gebruik van:

UNESCO Werelderfgoedstad

onze buitengewone locaties en charmante hotels in een historisch kader

Rijke cultuur

gerenommeerde musea en een uitgebreid cultureel aanbod

Alles op wandelafstand

in een groene omgeving met zuivere lucht

Internationaal karakter

de meertalige bevolking ontvangt u met de glimlach

Het originele incentives- en teambuildingaanbod

het originele incentives- en teambuildingaanbod op maat ontworpen door lokale evenementenkantoren

Een hoog servicegehalte

met een persoonlijke toets bij Brugse aanbieders en het team van het Visit Bruges Convention Bureau als uw centrale aanspreekpunt

Het rijke gastronomische aanbod

van een discrete zakenlunch in besloten kring tot walking dinner voor een grote groep

Een veilige stad

Brugge is met score 6,1 de veiligste centrumstad

Medische bestemming bij uitstek

Brugge is van vele markten thuis, maar de medische sector spant de kroon. In de loop van de geschiedenis raakte de medische wetenschap nauw verbonden met de stad. Dat is tot op heden zeer tastbaar aanwezig:

Organiseert u een medisch congres? Speel dan in op de vele hoogtepunten in de medische geschiedenis die zich in Brugge voltrokken. Dat geeft zonder meer een extra dimensie aan uw evenement.

Contact us

Wij staan voor u klaar

Ontdek hoe we het medische thema in de keuze van uw locaties kunnen verweven. 

Openbaar Vervoer

Prima bereikbaarheid voor uw event

Brugge is makkelijk bereikbaar met de auto, de trein, het vliegtuig of per schip. Eens aangekomen liggen alle locaties en horecavoorzieningen op wandelafstand.
Lees meer
_JAN9192-bewerkt©jandarthet.jpg

Economische groeisectoren in Brugge

Deze economische groeisectoren zijn de heilige graal van de Brugse economie. Ze vormen de uitgelezen voedingsbodem voor het aantrekken van boeiende nationale en internationale residentiële (associatie)congressen en andere MICE-activiteiten.
Lees meer