Overslaan en naar de inhoud gaan
Openbaar Vervoer

Brugge is makkelijk bereikbaar met de auto, de trein, het vliegtuig of per schip. Eens aangekomen liggen alle locaties en horecavoorzieningen op wandelafstand. Dat is een grote troef voor uw congres, evenement of incentive in onze stad.

Brugge ligt dicht bij de E40. Via die weg staat u op 1 uur in Brussel en op 1,5 uur in Antwerpen. Amsterdam bevindt zich op 253 km en Eindhoven op 178 km. Vanuit Nederland bereikt u Brugge via Antwerpen. Vanuit de Maastrichtregio rijdt u echter het makkelijkst over Luik en Brussel.

De nationale luchthaven Brussels Airport-Zaventem bedient dagelijks meer dan 200 bestemmingen in 66 landen. Met de trein sta je vanaf de luchthaven zo in Brugge.

Brussels South Charleroi Airport organiseert dan weer meerdere lagekostenvluchten vanuit Europese steden en regio’s. 

Busmaatschappij Flibco legt een rechtstreekse shuttledienst in tussen Brussels South Charleroi Airport en Brugge.

Vanuit de belangrijkste transporthubs en buitenlandse steden organiseren diverse busmaatschappijen een internationale verbinding met Brugge.

  • Bij Flibco.com hebt u 12 rechtstreekse verbindingen van en naar Brussels South Charleroi Airport. De halte bevindt zich aan de achterkant van het station, aan de Spoorwegstraat.
  • Ook FLiXBUS stopt achteraan het station. Vanuit Brugge houdt deze busdienst halt in de stations Brussel-Zuid en Lille Europe. Daarnaast brengt de bus u naar de luchthavens van Frankfurt Airport (terminal 2), Köln Airport, Brussels Airport en Amsterdam Airport Schiphol, Charles de Gaulle Airport en Orly Airport. FLiXBUS rijdt ook van en naar heel wat grote steden: Dortmund, Brest, Boulogne-sur-mer, Praag en Parijs, maar ook Eindhoven, Maastricht, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Göttingen, Hamburg, Aken, Essen, Bonn, Düsseldorf, Frankfurt, Würzburg, Nürnberg, Tourcoing, Dunkerque, Calais, Berck, Le Touquet, Rennes, Ploermel, Vannes, Lorient, Concerneau, Quimper en Chateaulin.
  • BlaBlaCar tot slot organiseert frequent verbindingen tussen Parijs en Brugge.

Vanuit de grote nationale stations en vanuit heel wat internationale hubs reist u per spoor vlot van en naar Brugge. Welke treindienst u neemt, hangt van uw buitenlandse locatie af. 

Rond het station van Brugge zijn meerdere taxistops. De chauffeurs brengen u graag naar uw bestemming in of rond de stad. Bekijk de aanbieders en hun tarieven.
 

Het kanaal oversteken per schip? Vanuit Dover heeft u aansluiting met Duinkerke of Calais (via DFDS Seaways of P&O ferries). Met de wagen bent u dan nog een uurtje van Brugge verwijderd.

 

Vliegreizen naar Brugge

 

Treinreizen naar Brugge