Overslaan en naar de inhoud gaan
WEB_JAN4638©jandarthet.jpg

Ons team zet u vrijblijvend op weg voor de organisatie van uw congres. Daarbij putten we uit een brede waaier aan mogelijkheden. Zo boetseren we samen uw unieke totaalbeleving, met de juiste duurzame partners aan boord.

Evenementenkantoren tot uw dienst

De organisatie van een congres, seminarie of incentive is een vak apart. Daarom doet u het best een beroep op een lokale Professional Conference Organiser (PCO) voor de meest uiteenlopende aspecten: ondersteuning van bids, uitwerking van een (wetenschappelijk) programma, abstract handling, logistiek, administratie of de marketing van uw congres.

De creatieve invulling van uw teambuilding of incentive is dan weer in goede handen bij één van de Brugse evenementenkantoren (DMC). Zij nemen uw project in handen, met respect voor uw budget en voor de specifieke noden van uw deelnemers. Het grote voordeel: ze kennen Brugge als hun broekzak. Met een technische professional aan uw zij lopen ook beeld, geluid en licht op wieltjes.

Teamwork

PCO / DMC

Het Visit Bruges Convention Bureau zet u vrijblijvend op weg voor de organisatie van uw congres. Zo boetseren we samen uw unieke totaalbeleving, met de juiste partners aan boord.
Lees meer

Culinair genieten als meerwaarde voor uw evenement

220504_JAN5717©jandarthet.jpg

Zoals de traditie het wil, voelt de bourgondiër zich thuis in Brugge. Er is dan ook keuze te over aan prima restaurants, eethuizen en bistro's: van hippe adresjes tot klassieke keuken.

Of u voorziet catering voor uw corporate event of congres: van een discrete zakenlunch in besloten kring tot walking dinner voor een grote groep. Bovendien rekent u op 20 jaar ervaring van onze cateraars in de diverse historische locaties. Zo zit u ook logistiek gebeiteld.

Brugse cateraars

Ontspanning en nevenactiviteiten

220410_JAN3019©jandarthet.jpg

Naast het pure congres- of seminariegedeelte is een ontspanningsactiviteit of sociaal programma altijd een leuk extraatje voor de deelnemers. Bootje varen op de Brugse reien, een brouwerijbezoek, de paardentram of ander Brugs vertier? Het brede vrijetijdsaanbod is de sterkte van Brugge.

Als toeristische trekpleister valt er altijd iets te beleven. En voor zakelijke groepen maken we dat graag nog net iets specialer.

Wilt u tijdens uw bezoek aan Brugge graag een bezoek brengen aan één van de evenementen of tentoonstellingen? Dan zijn dit alvast de 14 toppers voor 2024!

    Contact us

    Wij staan voor u klaar

    Op zoek naar de juiste professionele partners voor de organisatie, culinaire omkadering of randanimatie van uw congres?